Explicando el Dolor

David S. Butler e G. Lorimer Moseley

Explicando el Dolor David S. Butler e G. Lorimer Moseley
Descripció

Amb un innovador concepte en el seu contingut i presentació, “Explicando el Dolor” pretén desmitificar el procés de comprensió i tractament del dolor. Desenvolupa aquests continguts d'una manera que ho converteix en una interessant lectura tant per a terapeutes i com per a aquells que pateixen el dolor.

Tot dolor és real, i per a molta gent és un aspecte que dificulta la vida diària. Actualment se sap que conèixer més sobre per què les coses produeixen dolor pot ajudar realment a la gent a superar el seu dolor. Els recents avanços en diferents camps com la neurofisiologia, les tècniques d'imatge del cervell, immunologia, psicologia i biologia cel·lular han proporcionat una plataforma explicatòria per a explorar el dolor. En un llenguatge col·loquial i acompanyat d'originals il·lustracions, “Explicando el Dolor” mostra com les respostes del dolor són produïdes pel cervell: com les respostes a la lesió dels sistemes autonòmic, motor i immune en el teu cos contribueixen al dolor, i per què aquest pot persistir encara que els teixits hagen tingut temps per a curar-se.

“Explicando el Dolor” pretén oferir als clínics i a la gent amb dolor el poder per a desafiar al dolor i a considerar nous models per a contemplar que succeeix durant el dolor. Una vegada que hagen après els processos implicats, podran seguir una ruta científica cap a la seua recuperació.