El estrés, otras alteraciones emocionales y tu dolor de espalda.

Roberto Junquera

Explicando el Dolor David S. Butler e G. Lorimer Moseley
Descripció

Segurament t'has preguntat alguna vegada com és possible que es trasplanten òrgans i extremitats i, no obstant açò, la medicina siga incapaç de curar o mitigar els teus dolors esquena. Com és possible que s'indiquen tractaments farmacològics similars per a la lumbàlgia d'un jove de vint-i-cinc anys i a una persona de setanta-cinc. Com és possible que la majoria de les dolències múscul-esquelètiques només es tracten de forma pal·liativa, actuant únicament sobre els símptomes, sense albirar que pot haver-hi causes ocultes.

Cada dolència que patim apareix per i per a alguna cosa. Molts desequilibris en la salut no fan més que expressar un desequilibri, bé a nivell nutricional, bé a nivell psico-emocional i comportamental, i el sistema múscul-esquelètic és una zona primordial on es plasmen eixos desequilibris.

La naturalesa, el nostre organisme, es regeix per unes normes i codis que no hem de contradir.

La vida moderna i l'autocomplaença són un brou de cultiu immillorable per a no escoltar els missatges del nostre cos.

La supèrbia i els interessos econòmics impedeixen a la medicina moderna corregir i complementar els seus coneixements amb una visió més àmplia, global i humanista.

El teu dolor d'esquena és en moltes ocasions una oportunitat, una cridada d'atenció per a mirar cap a dins i cercar en els teus desequilibris. Si aquesta cridada persisteix NO LI DÓNES LA ESQUENA!